Breaking News
12 Οκτωβρίου 2021

Η ελπίδα του ρωσικού πατινάζ ταχύτητος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με φορτηγό, ενώ έκανε την πρωινή του βόλτα στο Χαμπαρόφσκ.

Ο 23χρονος Ρώσος σκέιτερ ταχύτητος Ρουσλάν Ζαχάροφ έγινε γνωστός στη χώρα του, μετά από σειρά μεγάλων διακρίσεων ως εκπληκτικό ανερχόμενο ταλέντο. Κορυφαία στιγμή του το μετάλλιο στα 500μ. στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων το 2017-18 και δύο χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.


Μετά την τραγική είδηση, η Ρωσική Ομοσπονδία Πατινάζ, σύμφωνα με το Insidethegames, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ως αποτέλεσμα του τραγικού περιστατικού, ήταν ο μεταλλιούχος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων στο πατινάζ ταχύτητος, και πολλές φορές νικητής του ρωσικού πρωταθλήματος ήταν ο θάνατος του Ρουσλάν Ζαχάροφ. Ήταν μόνο 23 ετών. Η Ρωσική Ομοσπονδία Πατινάζ εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του Ρουσλάν».

Περαιτέρω δήλωση της αστυνομικής υπηρεσίας του Χαμπαρόφσκ επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6:10 το πρωί και πρόσθεσε: «Ο οδηγός, ενώ οδηγούσε ένα Toyota Dyna, χτύπησε έναν πεζό που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση στο οδόστρωμα δίπλα στο πεζοδρόμιο». Ο Ζαχάροφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και πέθανε στην εντατική, χωρίς να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.
sports3.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 12/10/2021[vid]

 

 

 

 

Σεισμός Κρήτη: «Μικρό τσουνάμι σε εξέλιξη στα νότια - Απομακρυνθείτε από τις ακτές»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics