Breaking News
18 Νοεμβρίου 2023

Οριστικοποιήθηκαν και τυπικά οι αλλαγές, που κλήθηκε να κάνει στο φετινό αγωνιστικό της πρόγραμμα η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης,

από τη στιγμή που ανέλαβε να διοργανώσει ένα από τα Europe Youth Tournaments της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU) και για το 2024. Ως γνωστόν, στη διάρκεια του Greek Open του 2023, τον περασμένο μήνα στο Λουτράκι, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε ζητήσει από την ETTU το αντίστοιχο διεθνές τουρνουά για τις μικρές ηλικίες και για την επόμενη χρονιά. Ελάχιστες ημέρες αργότερα η υπερκείμενη αρχή της ευρωπαϊκής επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανακοίνωσε ότι συμπεριέλαβε στη νέα σειρά το τουρνουά Under 13 και Under 15 της Ελλάδας και το τοποθέτησε στο διάστημα 03 με 07/04/2024, επίσης στην τουριστική πόλη της Κορινθίας. Για το Σαββατοκύριακο 06-07/04 η ελληνική ομοσπονδία είχε στο πρόγραμμά της τον τελικό των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων 2023-2024, έπρεπε να βρει νέα ημερομηνία διεξαγωγής κι αυτό έκανε, γνωστοποιώντας παράλληλα τη σχετική τροποποίηση σε άλλες δύο διοργανώσεις την προσεχή άνοιξη.

Ο τελικός των αναπτυξιακών τουρνουά, που κλασικά αφορά στις ηλικίες από Κ13 έως Κ19, μετατέθηκε για το διήμερο 20 και 21/04. Τα μπαράζ για Α1-Α2 και τη Β’ Εθνική, όπως και η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν μετά τα μέσα Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε την τροποποίηση του προγράμματος λόγω του Europe Youth Open - Loutraki 03.-07.04.2024 με τις παρακάτω αλλαγές :

Τελικός αναπτυξιακών 20-21/04 (στη θέση των μπαράζ )

Μπαράζ 18-19/05 στη θέση του Kυπέλλου και

Κύπελλο 25-26/05»

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 18/11

 

 

 

 

Θωμάς Νταβαρίνος: ο Έλληνας που ανέβηκε στην έβδομη ψηλότερη κορυφή στον κόσμο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics