Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2023

Μπάσκετ: «Εφυγε» ξαφνικά ο ηρακλειώτης προπονητής Γιάννης Βογιατζάκης



Η οικογένεια του ηρακλειώτικου μπάσκετ έχασε ξαφνικά ένα εκλεκτό της μέλος. Ο προπονητής Γιάννης Βογιατζάκης, ένας άξιος εργάτης του αθλήματος στον τομέα των υποδομών, δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Μόλις στα 55 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον Εργοτέλη, τον οποίο υπηρέτησε ως αθλητής και έπειτα ως προπονητής, στον ΟΦΗ όπου δούλεψε πάνω από 10 χρόνια και φυσικά στους πολλούς φίλους που έκανε στα γήπεδα.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον προπονητή που τους τελευταίους μήνες είχε εγκατασταθεί οικογενειακώς στην Αθήνα, εξέδωσαν το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη,ο ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Ακαδημία του ΟΦΗ.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 17/12/2023

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 17/12/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics