Breaking News
26 Αυγούστου 2016

Γνωρίζετε ποιοι είναι οι πιο συχνοί τραυματισμοί που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι στη διάρκεια του σεξ;

Το σεξ είναι μια εμπειρία μοναδική, μια ερωτική περιπέτεια που συναρπάζει το ζευγάρι και φέρνει τη γυναίκα και τον άντρα πιο κοντά.

Αυτή βέβαια είναι η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το σεξ μπορεί να στείλει κάποιον στο... νοσοκομείο!

Το Vice News και η υπηρεσία διαδικτυακής ιατρικής ενημέρωσης MedPage Today συνεργάστηκαν ώστε να συνθέσουν μια αναλυτική λίστα με τους συχνότερους τραυματισμούς που προκύπτουν στο σεξ. Τα στοιχεία προέρχονται από το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Καταγραφής Τραυματισμών των ΗΠΑ (NEISS), το οποίο ελέγχεται από την ομοσπονδιακή Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων, επομένως οι 433 τραυματισμοί (2009-2014) που μελετήθηκαν σχετίζονταν κατά κάποιο τρόπο με κάποιο προϊόν.

Διαγνώσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναλύθηκαν, το «δημοφιλέστερο» είδος τραυματισμού στο σεξ ήταν το έγκαυμα (γενικώς), ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το έγκαυμα συγκεκριμένα από καυτό υγρό ή ατμό.
Την πεντάδα συμπληρώνουν: μώλωπες/εκδορές, δερματίτιδες/επικεφυκίτιδες και απόσπαση (δέρματος, νυχιού, δοντιού, αυτιού κ.λπ.).

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τις φωτογραφίες στο www.onmed.gr.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics