Breaking News
04 Ιουλίου 2017

Είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο η ανταπόκριση του κόσμου απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, ακόμη σημαντικότερη η εθελοντική δράση, οι θετικές εντυπώσεις των ανθρώπων που στελεχώνουν τον υψηλότερο θεσμό, ο οποίος παίρνει σχήμα μέσα από το ιστορικό σωματείο, τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Γρεβενών.


To Ελληνικό Enduro GP τελείωσε με την δεύτερη ημέρα σήμερα στην πόλη των Γρεβενών με υψηλές και πάλι θερμοκρασίες που άγγιξαν τους 40 βαθμούς κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αναβατών, ομάδων και οργανωτών, αλλά προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους θεατές που αψήφισαν τον καυτό ήλιο και παραβρέθηκαν στον αγώνα.
greveniotis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics