Breaking News
30 Ιανουαρίου 2021

Μετά την επίσημη παρουσίαση η Βαρβάρα Φασόη περιμένει να... ριχτεί στους αγώνες με την ισπανική Eneicat RBH Global
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Δεν πάνε παρά 20 ημέρες από τη στιγμή που η Βαρβάρα Φασόη άνοιξε την καρδιά της στο Sports3, μιλώντας για ποδηλασία, πρωταθλητισμό και την εμπειρία να είναι μέλος σε επαγγελματική ομάδα σε μια χώρα με την τεράστια κουλτούρα στον αθλητισμό.

Για 3η χρονιά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί με την «Eneicat UCI women’s cycling team» και τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Λεόν, την έδρα της ομάδας, είχε στηθεί μια γιορτή.

Τη στιγμή που στη χώρα μας ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει ερμητικά κλειστός , εκεί το σύστημα δουλεύει, κινείται, έστω κι αν αγώνες πάνε πιο πίσω εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ζω το όνειρό μου» είχε δηλώσει η Βαρβάρα Φασόη στη μεγάλη της συνέντευξη στο Sports3 και πώς να είναι διαφορετικά.

«Νιώθω επαγγελματίας» έγραψε σε μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γιατί να μη νιώθει.

Είναι οι ημέρες που οι επαγγελματικές ομάδες παρουσιάζουν τους αθλητές και τις αθλήτριες. Πριν ήρθε ο νέος ρουχισμός, κυρίως τα νέα ποδήλατα, άρχισαν οι επίσημες παρουσιάσεις και κάθε σύγκριση με τα εντός συνόρων δρώμενα είναι περιττή.

Όπως με τον Χρήστο Βολικάκη στη Μαγιόρκα, έτσι και με τη Βαρβάρα Φασόη στη Λεόν.

Φωτογράφηση η μία πίσω από την άλλη στη βάση της ομάδας, στο πανεπιστημιακό κτίριο της La Asuncion, στο ξεκίνημα μιας νέας συναρπαστικής όπως ονειρεύονται, χρονιάς.

Σε έναν σύγχρονο «πύργο της Βαβέλ» όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Leonοticias.com στο σχετικό ρεπορτάζ, καθώς εκτός από την Φασόη στις τάξεις της Eneicat RBH Global βρίσκονται αθλήτριες από την Εσθονία, τη Λετονία, το Μεξικό, την Ιταλία, την Ουκρανία και την Ιταλία.

Η Βαρβάρα Φασόη και οι συναθλήτριές της συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και βρίσκονται σε θέση μάχης.

«Δυστυχώς κι εδώ υπάρχει θέμα με τους αγώνες, για την ώρα μόνο ο πρώτος αγώνας που ήταν να γίνει στις 7 Φεβρουαρίου (το μονοήμερο «Vuelta de Valencia», UCI 1.1) έχει ακυρωθεί.

Αν όλα πάνε καλά περιμένουμε τώρα τον Vuelta Valenciana 2.2 (18-21/2) και τον Vuelta Castellon 2.2 (26-28/2). Για την Ελλάδα μακάρι να γίνουν όπως τα άκουσα, να αρχίσουμε μέσα στον Μάρτιο» είπε η πρωταθλήτριά μας.

Όσον αφορά την Eneicat RBH Global, o στόχος, σύμφωνα με τον διευθυντή της Ουμπέρτο Γκόμεζ είναι «η παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις της χρονιάς, και κυρίως στο World Tour, με τον Ιούνιο και τον Ιούλιο να έχουν το πιο βαρύ πρόγραμμα, αναμένοντας την πρόσκληση συμμετοχής στο “La Challenge” της “La Vuelta” τον Σεπτέμβριο.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τεντόγλου: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου!»

Το πλάνο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την επανέναρξη των αγώνων και την ολοκλήρωση της σεζόν 2020-2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics