Breaking News
03 Μαρτίου 2023

Στίβος: Η Νίκη Ξάνθου αγόρασε τα παπούτσια του Μίλτου Τεντόγλου

 

Στίβος: Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος ήταν αυτή που αγόρασε τα παπούτσια του Τεντόγλου και τα χρήματα πήγαν ήδη στην Τουρκία για τους σεισμόπληκτους.

Η Νίκη Ξάνθου είναι ο άνθρωπος που αγόρασε τα παπούτσια που φορούσε ο Μίλτος Τεντόγλου όταν έκανε το 8,40 στο Τορούν, επίδοση που ακυρώθηκε από την Παγκόσμιο Ομοσπονδία στίβου. Στόχος η ενίσχυση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία.

Την αποκάλυψη έκανε ο ΣΕΓΑΣ. Η Ολυμπιονίκης και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση της ιδέας που είχαν ο Γιώργος Πομάσκι και ο Μίλτος Τεντόγλου να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους.

Η Ξάνθου επικοινώνησε άμεσα με τον πρώην προπονητή της και τον ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται να αγοράσει τα παπούτσια του Μίλτου, ώστε να ενισχυθούν οικονομικά παιδιά από τις σεισμόπληκτες περιοχές στην Τουρκία. Οι διαδικασίες έγιναν άμεσα και μέσω του ΣΕΓΑΣ το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη Νίκη Ξάνθου, αλλά και από ελληνική εταιρεία τροφίμων, βρίσκεται ήδη σε λογαριασμό που υπέδειξε το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών,
ειδικά για τον σκοπό αυτό.

 

Η ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ φιλοξενεί και δηλώσεις της Νίκης Ξάνθου, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο σεισμός στην Τουρκία συγκίνησε όλους τους Έλληνες κι εμένα προσωπικά. Βλέποντας τις σκηνές τις πρώτες μέρες με τους απεγκλωβισμένους ανθρώπους από τα ερείπια μου ήρθε η επιθυμία να βοηθήσω πιο ενεργά. Σαν από μηχανής Θεός, ο Μίλτος μετά τη γνωστή φασαρία με τα παπούτσια του και το άλμα στα 8,40 μ., που δεν αναγνωρίστηκε ανακοίνωσε μαζί με τον Γιώργο Πομάσκι την συγκινητική τους ιδέα να διαθέσουν τα παπούτσια για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα παιδιά της Τουρκίας. Ως πρώην αθλήτρια του Πομάσκι, αλλά και ως άνθρωπος που καταλαβαίνει πόσο μεγάλος αθλητής και όχι μόνο είναι ο Μίλτος μίλησα μαζί τους και τους είπα ότι θα ήθελα να πάρω εγώ τα παπούτσια και να δώσω τα χρήματα που επιθυμούν για τους σεισμόπληκτους. Ιδέα που έγινε άμεσα αποδεκτή».

onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics