Breaking News
17 Ιουνίου 2023

Επιστρέφει «σπίτι» του: Συμφωνία του ΟΦΗ με τον Τίτο Κουτεντάκη!


Η επιστροφή του Τίτου Κουτεντάκη στον ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται γεγονός και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί ξανά στο ποδοσφαιρικό του «σπίτι».

Το όνομα του διεθνούς (με την Ελπίδων) μέσου από το Τυμπάκι είναι εδώ και εβδομάδες στο «τραπέζι» για τους «ασπρόμαυρους», με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται όπως λένε οι πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία, που θα επικυρωθεί με τις υπογραφές, ενώ ο 20χρονος παίκτης θα βρεθεί ξανά στο χώρο που «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά.

Μετά από μια 4ετία στον ΠΑΟΚ, αρχικά στις ομάδες υποδομής και έπειτα με επαγγελματικό συμβόλαιο, η διαδρομή της επιστροφής στην Κρήτη και το Ηράκλειο, δημιουργεί για τον ίδιο νέες προκλήσεις.

Άλλωστε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο πριν από δύο χρόνια και αφού δούλεψε απολύτως επαγγελματικά την περίοδο της αποκατάστασης, ο Κουτεντάκης βάζει… πλώρη για το restart και αυτό θα γίνει με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Το όνομα του τέθηκε στον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος αξιολόγησε τα δεδομένα και άναψε το «πράσινο φως». Άλλωστε, μιλάμε για ένα διεθνή παίκτη με την Ελπίδων και ένα «παιδί» του ΟΦΗ.

Ο Λιθουανός είχε στην ατζέντα του τον 20χρονο μέσο από τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας τεθεί σοβαρό ενδεχόμενο να κατηφορήσει από τότε στο ΒΑΚ και τον ΟΦΗ αλλά τελικά η επιστροφή του στο Ηράκλειο πραγματοποιείται λίγους μήνες αργότερα.

Τα πρώτα του βήματα έγιναν στην ακαδημία του ΑΟ Τυμπακίου, όμως ακολούθησε η παρουσία του στον ΟΦΗ ’94 και έπειτα οι ομάδες υποδομής της ΠΑΕ. Η στενή σχέση με τους «ασπρόμαυρους» είχε βέβαια να κάνει με την κομβική θέση που είχε ο πατέρας του Γιάννης Κουτεντάκης στην ομάδα του Ηρακλείου, ως υπεύθυνος της τότε Ακαδημίας (μέχρι το 2018).

Έτσι, μετά την διαδρομή του στον ΠΑΟΚ (το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που τέλειωσε δανεικός στον Μακεδονικό), αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες, επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον όπου οι συνθήκες είναι πλέον ιδανικές.

Μια σημαντική προσθήκη για τον ΟΦΗ, υπό το πρίσμα ότι πρόκειται για ένα «δικό» του παιδί, που μέσα από καθημερινή και σκληρή δουλειά θέλει να κάνει βήματα εξέλιξης και προοδευτικά να μπει στην… εξίσωση των επιλογών της τεχνικής ηγεσίας.

Για τον ίδιο είναι ένα καθοριστικό βήμα στην καριέρα του, με παράλληλο στόχο να βρίσκεται σταθερά (όπως συμβαίνει τώρα) στις κλήσεις για την Εθνική Ελπίδων.

Από:Καλιακάκης Γιάννης

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Φώτης Τσάλος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics