Breaking News
13 Οκτωβρίου 2023

Χιλη: «Αναγεννήθηκε στον ΟΦΗ ο Γκαγιέγος»


Η επιστροφή του Φελίπε Γκαγιέγος στον ΟΦΗ βοήθησε την ομάδα, αλλά και τον ίδιο, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για την αναγέννησή του στην Ελλάδα. Ο Χιλιανός μέσος γύρισε το καλοκαίρι στην Κρήτη, καθώς στην Ουνιβερσιτάτ της χώρας του δεν κατάφερε να διακριθεί και να κάνει τη διαφορά.

Με την επιστροφή του στον ΟΦΗ, ο 31χρονος μέσος εντάχθηκε αμέσως στο σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας και άρχισε να κάνει τη διαφορά. Σε 8 συμμετοχές μετρά ένα γκολ, αλλά αυτό δεν αποτυπώνει πλήρως τον κομβικό ρόλο που έχει στο παιχνίδι των Κρητικών.

Η ιστοσελίδα soyazul.cl φιλοξενεί αφιέρωμα για τον Γκαγιέγος και την πορεία του στην Ελλάδα, με τίτλο «η εντυπωσιακή παρουσία του Φελίπε Γκαγιέγος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο». Στο δημοσίευμα αναφέρεται το ανεπιτυχές πέρασμά του από την Ουνιβερσιτάτ, αλλά και στο γεγονός ότι στον ΟΦΗ ξεκίνησε βασικός και στα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ δείχνει πως είναι χαρούμενος στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τις μέρες του στη Χιλή.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 12/10/2023

 

 

 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics