Breaking News
11 Ιανουαρίου 2024

Επιστροφή στη δράση για την Τερέζα Ξυλούρη



Από τη ΓΕΗ και τα 400μ. εμπόδια, στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης
Eπιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Τερέζα Ξυλούρη; Η αθλήτρια του στίβου με τις εξαιρετικές επιτυχίες και τις σπουδαίες διακρίσεις στα 400μ εμπόδια αλλά και τη σκυταλοδρομια – με τις αδερφές Βασιλείου έτρεχε - φορώντας το σήμα της ΓΕΗ, φαίνεται πως επιστρέφει στο ταρτάν!
Η αθλήτρια με τα υπέροχα γαλάζια μάτια, προπονείται σκληρά λένε όσοι την έχουν δει στο στάδιο Ελευθερίας το τελευταίο διάστημα κι αυτό μάλλον σημαίνει πως ετοιμάζεται για τους αγώνες.

Πρόσφατα, ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε και την μετεγγραφή της από την ΓΕΗ στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης – ΙΚΑΡΟΣ. Οι πληροφορίες λένε πως η μεταγραφή φέρνει και αλλαγή καθώς η Ξυλούρη μάλλον αφήνει τα 400μ εμπόδια και πάει στα 100μ εμπόδια! Ρίσκο;
Μπορεί αλλά η μικροκαμωμένη αθλήτρια μοιάζει αποφασισμένη. Στο μεταξύ καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως η Ξυλούρη ετοιμάζεται και για άλλα πράγματα! Το ρεπορτάζ λέει πως είναι αποφασισμένη να «διδάξει» σε μικρά παιδιά την αξία του στίβου μυώντας τα στην μαγεία του.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 11/01/2024

 

 

 

 

Διαβάστε τι δήλωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας για τον ΟΦΗ και τους λόγους που τελικά αποχώρησε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics