Breaking News
12 Μαΐου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου 2024



Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Έχεις εξαιρετική ενέργεια σήμερα μαζί σου για την οργάνωση με μικρούς αλλά ουσιαστικούς τρόπους με έμφαση στις λεπτομέρειες. Μπορεί να μην αισθάνεσαι υποστήριξη ή να ανησυχείς για την πορεία της καριέρας σου ή τη φήμη σου. Πρόσεξε την ανταγωνιστικότητα στη σχέση με τον αγαπημένος σου. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνος, ασχολήσου περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος

Η Σελήνη στον τομέα της ευτυχίας αποκαλύπτει σήμερα μερικές ευχάριστες πτυχές και είναι πιθανό να βρεις ικανοποιητικούς τρόπους για να εκφράσεις ή να απολαύσεις τον εαυτό σου και τις όμορφες χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο σου ή τα οικεία σου πρόσωπα. Ωστόσο θα μπορούσες να αισθανθείς μια μικρή πίεση ή μπορεί να εστιάσεις σε ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα από το παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνος, συναισθηματικά επιδίωξε να σταθεροποιήσεις την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Δίδυμοι

Η Σελήνη βοηθά στην ενίσχυση της προσωπικής σου ζωής, του οικιακού σου τομέα και των ρομαντικών σχέσεων. Έχεις την τάση να θέλεις να μειώσεις τις υποχρεώσεις σου στο πρώτο μισό της ημέρας και ευτυχώς σου επιτρέπεται να το κάνεις. Μικρές προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κάποιες εντάσεις που αυξάνονται, καθώς περνά η ώρα ειδικά διαπροσωπικές. Το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου στα εργασιακά και μπορεί να μην υπάρχουν εύκολες και γρήγορες λύσεις, αλλά ξεκινώντας με μικρά βήματα μπορείς να τα καταφέρεις. Τα συναισθήματα έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους.

Καρκίνος

Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να συνδεθείς μέσω των επικοινωνιών σου. Η Σελήνη αργότερα σήμερα κατευθύνεται στο 4ο οίκο σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η εξιδανίκευση ή η αποτοξίνωση από πάρα πολλές πληροφορίες μπορεί να βοηθήσει στο να νιώσεις καλύτερα. Απολαμβάνεις κάποια προβλεψιμότητα στις κοντινές σχέσεις σου, αλλά με κάποιες μικρές προκλήσεις μπορεί να σου προκαλέσουν λίγο εκνευρισμό. Τα παιχνίδια ισχύος κάνουν κακό στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνος, μην αφήνεις τον εγωισμό σου να σε κυριεύει.

Λέων

Συνεχίζεις να επωφελείσαι από ένα πιο σταθερό ρυθμό και έχεις την τάση να εστιάζεις στις σωματικές και αισθηματικές σου ανάγκες περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Για μεγάλο μέρος της ημέρας μπορεί να νιώσεις ικανοποίηση με μικρές απολαύσεις και ανέσεις. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα η ένταση μπορεί να προκύψει απ’ την υπερβολική προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη μέθοδο. Ο εγωισμός σου μπορεί να σε εμποδίσει να πλησιάσεις τον ερωτικό σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνος, άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και απόλαυσε τη μέρα σου.

Παρθένος

Είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και ιδέες οι οποίες είναι εξαιρετικά αποδοτικές. Καθώς προχωρά η μέρα έχεις την τάση να εστιάζεις σε πιο πρακτικά ζητήματα, αλλά και να αντιμετωπίσεις περισσότερες ανησυχίες απ’ ότι συνήθως. Οι πιέσεις και οι απογοητεύσεις παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις όσο κυλά η μέρα και θα μπορούσαν κάποιες σκέψεις να σου γίνουν εμμονή. Διατήρησε τις ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός

Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα θέλοντας να πάρεις μια ανάσα και να ξεκουραστείς, αλλά αργότερα αισθάνεσαι ότι ενεργοποιείσαι περισσότερο. Σκέψου την ανάγκη σου για ασφάλεια και έλεγχο στην προσωπική σου ζωή και απέφυγε εντάσεις με οικεία σου πρόσωπα. Πρόσθεσε τα αρώματα που θα νοστιμίσουν τη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνος, σκέψου θετικά και μην αφήνεις ασήμαντες λεπτομέρειες να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για σύνδεση είτε με κάποιο ειδικό, είτε με ισχυρότερο σκοπό μέσω ενός στόχου ή ονείρου. Η Σελήνη κινείτε στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αργότερα σήμερα και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσεις και να επαναφέρεις την ενέργεια σου. Μια μικρή πρόκληση μπορεί να προκαλέσει κάποιους φόβους και να χάσεις τον έλεγχο μιας κατάστασης. Προστάτευσε όμως τη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο απ’ αυτό το συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνος, μην προσπαθείς να μάθεις και να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που αφορούν το παρελθόν.

Τοξότης

Φρόντισε να περάσεις όμορφα τη μέρα σου, να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που εσύ νιώθεις. Οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως νιώθεις να σε πιέζουν, όμως μπορείς να τις αποφύγεις με τρόπο που δε θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Μπορείς να εκφράσεις τα παράπονα σου στον ερωτικό σου σύντροφο με παιχνιδιάρικο τρόπο, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνος, ευχάριστες ειδήσεις σε ξαφνιάζουν.

Αιγόκερος

Εξετάζεις τα πράγματα σήμερα από μια διαφορετική οπτική και δίνεις την δέουσα προσοχή στις σχέσεις σου, κυρίως αυτές που θεωρείς σημαντικές. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες μπορεί να παλέψεις με κάποια υποψία ή κυνισμό. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο και πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ξεγνοιασιά. Εσύ που είσαι μόνος, η επικοινωνία με φίλους θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και να περάσεις όμορφα.

Υδροχόος

Τείνεις να θέλεις να εστιάσεις την ενέργεια σου σήμερα σε απορροφητικές και συναρπαστικές δραστηριότητες. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για συναισθηματική δύναμη και την εστίαση στους στόχους σου. Όσο περνούν οι ώρες υπάρχει μια ένταση που πρέπει να αποφύγεις κυρίως με τον ερωτικό σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνος, βάλε φρένο στις σκέψεις που σου προκαλούν αναστάτωση και φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα.

Ιχθύες

Νιώθεις μια ψυχική κούραση και εξάντληση και εδώ που τα λέμε δεν έχεις και άδικο. Ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες και επιδίωξε ουσιαστικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τις ανάγκες σου. Όσο περνούν η ώρες μια ένταση και ακαθόριστα συναισθήματα μπορεί να έρθουν την επιφάνεια. Ο ερωτικός σύντροφος σου παρόλα αυτά προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε πείσει για τα συναισθήματα του και να σου ανεβάσει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνος, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και επιφυλακτικότητα.

tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 12/05/2024

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 12/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics