Breaking News
15 Ιουνίου 2016

Ο Γιάννης Περιστεράς, που αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV με μοτοσυκλέτα Metrakit, έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση στον αγώνα που έγινε στην πίστα του Varano.


 Ο Γιάννης Περιστεράς, που αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV με μοτοσυκλέτα Metrakit, έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση στον αγώνα που έγινε στην πίστα του Varano. Ξεκινώντας από την πρώτη σειρά της εκκίνησης και συγκεκριμένα από τη 2η θέση που είχε πάρει στις κατατακτήριες δοκιμές, είχε μια επαφή στη 2η στροφή της πίστας, ευτυχώς χωρίς να πέσει, αλλά με αρκετό χρόνο χαμένο μετά την έξοδο που είχε.

Έτσι, η προσπάθειά του ήταν πολύ μεγάλη, με αρκετά προσπεράσματα που τον έφεραν στην 5η θέση της τελικής κατάταξης. Οι εμπειρίες που μάζεψε ήταν το πιο σημαντικό, όπως και το ότι τράβηξε την προσοχή αρκετών ανθρώπων του Ιταλικού Πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Mάλιστα, μετά τον αγώνα δύο paddock girls έσπευσαν να τον συγχαρούν για την προσπάθεια και να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει την πίκρα της εξόδου, που του στέρησε την ευκαιρία να δώσει μια μάχη για το βάθρο στη δύσκολη, βρεγμένη πίστα. Η προσπάθεια του μικρού Γιάννη θα συνεχιστεί και το M&R θα σας ενημερώνει διαρκώς.


sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics