Breaking News
22 Σεπτεμβρίου 2016

Κριός
Φθινοπωρινή ισημερία σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στο κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού, γι' αυτό ξεκινά ένας μήνας αρκετά κοινωνικός, με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, κι έτσι σταδιακά θ' αρχίσουν να προχωρούν θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας ή άλλες λεπτομέρειες και ζητήματα που είχαν κολλήσει.
Ταύρος
22/09/2016
Ταύρος
Ξεκινά ένας παραγωγικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σήμερα (φθινοπωρινή ισημερία), στον οποίο θα είστε αρκετά δημιουργικοί στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας. Έμφαση και σε θέματα υγείας. Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία, αφού έφερε αναθεωρήσεις κι επανασυνδέσεις ερωτικές, ενώ έως τις 7/10 θα φέρει καινούργιες ερωτικές γνωριμίες κι ευκαιρίες διασκέδασης.
Δίδυμοι
22/09/2016
Δίδυμοι
Με την φθινοπωρινή ισημερία και την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σήμερα ξεκινά ένας μήνας δημιουργικός κι ερωτικός, με αρκετό φλερτ, διασκέδαση κι ευχάριστες δραστηριότητες. Αυξημένη λάμψη και ζωτικότητα. Παράλληλα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, αφού πρώτα έφερε το παρελθόν στο παρόν, ενώ τώρα σταδιακά θα προχωρήσουν θέματα σπιτιού/ακινήτων.
Καρκίνος
22/09/2016
Καρκίνος
Το πεδίο είναι ελεύθερο για συμφωνίες και σοβαρές συζητήσεις τώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, ενώ θέματα γραφειοκρατικά, επικοινωνίας, μετακινήσεων και μάθησης θ' αρχίσουν να προχωρούν. Παράλληλα σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου (φθινοπωρινή ισημερία) ξεκινά ένας μήνας με έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και στην ιδιωτική σας ζωή.
Λέων
22/09/2016
Λέων
Η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σήμερα (φθινοπωρινή ισημερία) ανοίγει έναν μήνα επικοινωνιακό και ζωηρό, με μετακινήσεις, γνωριμίες, συναντήσεις, μάθηση, σεμινάρια. Παράλληλα σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία ο Ερμής, και θέματα οικονομικά θ' αρχίσουν σιγά σιγά να προχωρούν ξανά μετά από πολλές καθυστερήσεις – το πεδίο είναι ελεύθερο για αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες.
Παρθένος
22/09/2016
Παρθένος
Φεύγει ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σήμερα (φθινοπωρινή ισημερία), ενώ τώρα και για ένα μήνα θα τονίσει θέματα οικονομικά κυρίως – εποχή αγορών, πληρωμών, πωλήσεων, ενώ η δημιουργικότητά σας αυξάνει τα κέρδη. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθή πορεία, κι έτσι θέματα επικοινωνίας, γραφειοκρατικά, επαγγελματικά ή άλλα αρχίζουν και προχωρούν.
Ζυγός
22/09/2016
Ζυγός
Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο ζωοδότης Ήλιος με την φθινοπωρινή ισημερία, και ξεκινά ένας μήνας δημιουργικός κι εξωστρεφής, με ξεκινήματα και δράσεις, ενώ αυξάνει η ζωτικότητα, η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σας. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και ολοκληρώνονται οι ζυμώσεις και οι αναθεωρήσεις, ενώ θα προχωρήσετε προς το κλείσιμο ορισμένων θεμάτων.
Σκορπιός
22/09/2016
Σκορπιός
Το πέρασμα του Ήλιου απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα (φθινοπωρινή ισημερία) σάς βάζει σε έναν μήνα όπου θα κλείσετε ορισμένους κύκλους, ενώ θα είναι περίοδος πιο εσωστρεφής. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, και μετά από καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις, τα σχέδιά σας θ' αρχίσουν να προχωρούν. Παράλληλα, θα κάνετε νέες φιλίες έως τις 7/10.
Τοξότης
22/09/2016
Τοξότης
Σήμερα με την φθινοπωρινή ισημερία και την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου ξεκινά ένας μήνας κοινωνικός, με έμφαση στους φίλους και τη δικτύωση, ενώ θα φανείτε περισσότερο στο ίντερνετ και στα social media. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, και θέματα επαγγελματικά θ' αρχίσουν σταδιακά να κινούνται, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε σε συμφωνίες.
Αιγόκερως
22/09/2016
Αιγόκερως
Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή θα δώσει ο Ήλιος για ένα μήνα από τώρα (φθινοπωρινή ισημερία), ενώ θα είναι κι εποχή με επαφές με άτομα εξουσίας. Ο Ερμής γυρίζει στην ορθή του πορεία, κι έτσι θέματα κυρίως νομικών, σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό αρχίζουν και προχωρούν σιγά σιγά.
Υδροχόος
22/09/2016
Υδροχόος
Αισιόδοξος ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου (φθινοπωρινή ισημερία), ενώ έμφαση θα δοθεί σε σπουδές, διδασκαλία, συγγραφή, νομικά, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, γνώση και φιλοσοφία. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, κι έτσι μπορείτε να προχωρήσετε σε οικονομικές ή άλλες ρυθμίσεις και κινήσεις ή συμφωνίες.
Ιχθύες
22/09/2016
Ιχθύες
Κάπως πιο εσωστρεφής ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου (φθινοπωρινή ισημερία), όμως θα κάνετε αρκετή ψυχολογική έρευνα και ανακαλύψεις. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, και μετά τις αναθεωρήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ή τις επανασυνδέσεις που έφερε, μπορείτε να περάσετε σε καινούργια πράγματα έως τις 7/10.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics