Breaking News
06 Οκτωβρίου 2016

06/10/2016
Κριός
Ιδιαίτερα κοινωνική θα είναι η διέλευση του Ερμή απ' τον Ζυγό, ο οποίος έως τις 24/10 θα φέρει αρκετές συναντήσεις και νέες γνωριμίες στη ζωή σας, τόσο σε επίπεδο φιλικό όσο και σε ερωτικό, ενώ και στις συνεργασίες θα υπάρχει έμφαση.

Η σκέψη σας στο διάστημα αυτό θα είναι εστιασμένη στο σύντροφο, τους συνεργάτες, στις σχέσεις γενικά.
Ταύρος
06/10/2016
Ταύρος
Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό θα φέρει αρκετή κινητικότητα στον εργασιακό χώρο έως τις 24/10, ένα διάστημα με πολλές ιδέες, επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Επικοινωνιακή καθημερινότητα, με πολλές επίσης μετακινήσεις. Πληροφόρηση για θέματα υγείας και διατροφής, και ραντεβού με επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση και ενημέρωση για τα κατοικίδια.
Δίδυμοι
06/10/2016
Δίδυμοι
Θα ζωηρέψει η ερωτική σας ζωή με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό, ο οποίος έως τις 24/10 θα φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναντήσεις, και ενδιαφέρουσες επίσης συζητήσεις. Πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Δημιουργικές ιδέες, έμπνευση. Η σκέψη σας θα βρίσκεται αρκετά στα παιδιά, με τα οποία η επικοινωνία βελτιώνεται. Διαύγεια νου.
Καρκίνος
06/10/2016
Καρκίνος
Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα φέρει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού έως τις 24/10, ένα διάστημα στο οποίο πιθανόν το σπίτι σας να γίνει κέντρο διερχομένων και να περνούν φίλοι, γνωστοί και συγγενείς. Ιδέες για θέματα ακινήτων, συμφωνίες, συμβόλαια. Επίσης η σκέψη σας θα είναι αρκετά εστιασμένη στο παρελθόν και στα συναισθήματά σας.
Λέων
06/10/2016
Λέων
Ξεκινά μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 24/10 θα φέρει πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Πολλές ιδέες επίσης και πληροφορίες. Μια εποχή με έμφαση στη μάθηση, σε σεμινάρια, εξετάσεις κλπ. Αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια, αλλά και βόλτες. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.
Παρθένος
06/10/2016
Παρθένος
Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, αφού έκατσε αρκετό καιρό λόγω της αναδρομής του (από 30/7) κάνοντας τη ζωή σας ανάλογα επικοινωνιακή και ζωηρή. Τώρα θα δώσει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, όπου μέχρι τις 24/10 θα έχετε ιδέες για έσοδα, ενώ θα προχωρήσετε σε συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές και πωλήσεις.
Ζυγός
06/10/2016
Ζυγός
Στο ζώδιό σας μπαίνει ο ανάλαφρος και νοητικός Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 24/10 θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή τη ζωή σας, με πολλές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, αλλά και με καινούργιες ιδέες. Ένα διάστημα ζωηρό, με πολλές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Ιδιαίτερη νοητική διαύγεια κι ευφράδεια.
Σκορπιός
06/10/2016
Σκορπιός
Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 24/10 θα σας ωθήσει να κλείσετε διάφορα γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα και λεπτομέρειες. Ένα διάστημα στο οποίο θα κάνετε αρκετούς απολογισμούς και η σκέψη σας θα διακατέχεται από κάποια παλιά συμβάντα. Πιθανές ενοχές. Αυξημένη ανάγκη απομόνωσης. Μηνύματα στα όνειρα.
Τοξότης
06/10/2016
Τοξότης
Κινητικότητα στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ' τον Ζυγό, μια επιρροή κοινωνική, ο οποίος μέχρι τις 24/10 θα φέρει πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, και έμφαση σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, κόμματα κλπ. Πολλές διαδικτυακές επαφές. Μαθήματα και σεμινάρια σε ομάδες. Σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.
Αιγόκερως
06/10/2016
Αιγόκερως
Αλλάζει ζώδιο ο επικοινωνιακός Ερμής και θα δώσει έμφαση στον επαγγελματικό σας τομέα μέχρι τις 24/10, ένα διάστημα με επαγγελματικές γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, ιδέες και συμφωνίες. Συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα εξουσίας. Επίσης θα φανείτε αρκετά επικοινωνιακοί με το κοινό και θα αναδειχθείτε δημοσίως. Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις.
Υδροχόος
06/10/2016
Υδροχόος
Η διέλευση του Ερμή απ' το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού θα σας προσφέρει αρκετή νοητική διαύγεια κι επικοινωνιακή δεξιότητα έως τις 24/10, ένα διάστημα καλό για τις σπουδές και για εξετάσεις. Διάβασμα, διδασκαλία, συγγραφή, νέες σπουδές. Φιλοσοφία, πνευματικότητα. Επίσης θα φέρει την ευκαιρία για ταξίδια και περιπέτειες. Γνωριμίες με ξένους, επαφές με το εξωτερικό.
Ιχθύες
06/10/2016
Ιχθύες
Μια έμφαση σε θέματα οικονομικά θα δώσει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 24/10 θα δώσει την ευκαιρία για οικονομικές ρυθμίσεις, για επενδύσεις και συνεργασίες, και για τακτοποίηση κληρονομικών, φορολογικών ή άλλων θεμάτων. Η σκέψη σας γίνεται βαθύτερη, το ίδιο και η επικοινωνία με τον σύντροφο και τους πολύ κοντινούς σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics