Breaking News
19 Ιανουαρίου 2017

 

19/01/2017
Κριός


Η είσοδος του Ήλιου σήμερα στον Υδροχόο ανοίγει έναν μήνα με έμφαση στις φιλίες σας και στη δικτύωση, μια περίοδος που θα δείτε περισσότερο τις παρέες σας, θα ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες, με συλλόγους, οργανώσεις κλπ, με το ίντερνετ και με ό,τι εναλλακτικό. Παράλληλα, εστιάζεστε περισσότερο στο μέλλον και κάνετε σχέδια.
Ταύρος
 19/01/2017
Ταύρος
Ο Ήλιος που αλλάζει ζώδιο σήμερα, ανοίγει έναν μήνα στον οποίο θα προβληθείτε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επαφές με άτομα εξουσίας στο διάστημα αυτό. Αναμένεται να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας. Φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί – θα είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές.
Δίδυμοι
 19/01/2017
Δίδυμοι
Ωραίος ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδος του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου – αυξάνει η αισιοδοξία, η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σας. Μια περίοδος που η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται ιδιαίτερα σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, αλλά και σε φιλοσοφία, πολιτική, συγγραφή.
Καρκίνος
 19/01/2017
Καρκίνος
Πιο εσωστρεφής ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, ο οποίος θα φωτίσει πιο κρυφές πτυχές του είναι σας – εποχή ψυχανάλυσης κι έρευνας, ενώ θα ανακαλύψετε διάφορα μυστικά. Έμφαση επίσης θα δώσει σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφή συζύγου, συντάξεις, κλπ.
Λέων
 9/01/2017
Λέων
Κοινωνικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, μια περίοδος που η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στις σχέσεις σας, στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Καινούργιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας. Σας απασχολεί περισσότερο το πώς θα κρατάτε καλές ισορροπίες στις σχέσεις. Δεν λείπει η αναποφασιστικότητα.
Παρθένος
19/01/2017
Παρθένος
Παραγωγικός ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο η εστίασή σας θα βρίσκεται στη δουλειά, στην οποία θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Επίσης θα εστιαστείτε και σε θέματα υγείας, υγιεινής, διατροφής, καθαριότητας, τάξης και νοικοκυριού, και σε διάφορες λεπτομέρειες. Ακόμα, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα κατοικίδιων.
Ζυγός
 19/01/2017
Ζυγός
Ευχάριστος, ερωτικός, ανέμελος και δημιουργικός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, μια περίοδος με περισσότερο φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι κι ωραίες δραστηριότητες. Αυξημένη ζωτικότητα, δημιουργικότητα, χαρά κι αυτοπεποίθηση. Εστιάζεστε περισσότερο σε θέματα παιδιών. Νέα δημιουργικά κι επιχειρηματικά project.

Σκορπιός
 19/01/2017
Σκορπιός
Έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και στην ιδιωτική σας ζωή γενικά θα δώσει ο καινούργιος αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου. Έμφαση και σε θέματα ακινήτων. Ο Ήλιος στο διάστημα αυτό θα “φωτίσει” τα συναισθήματά σας και το παρελθόν, ενώ θα βγουν διάφορες μνήμες στην επιφάνεια.
Τοξότης
2119/01/2017
Τοξότης
Επικοινωνιακός και ζωντανός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, μια περίοδος με πολλές συναντήσεις, επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και ιδέες. Αρκετές επίσης μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Ακόμα, έμφαση θα δοθεί σε μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις, διάβασμα, γράψιμο. Εστιάζεστε περισσότερο και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.
Αιγόκερως
 19/01/2017
Αιγόκερως
Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ’ το ζώδιό σας σήμερα, περνά στο επόμενο, απ’ όπου για ένα μήνα θα τονίσει θέματα οικονομικά. Έτσι, θα είναι μια περίοδος με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ η δημιουργικότητά σας μπορεί να φέρει κέρδη. Η εστίασή σας βρίσκεται επίσης στις απολαύσεις και στην υλική και συναισθηματική ασφάλεια.
Υδροχόος
 9/01/2017
Υδροχόος
Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο λαμπρός Ήλιος, και για ένα μήνα που θα κάτσει θα ανεβάσει τη λάμψη, την αυτοπεποίθηση, την χαρά και την δημιουργικότητά σας. Αυξημένη ζωτικότητα επίσης. Εποχή που γίνεστε το κέντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Εποχή επίσης με αποφάσεις, ξεκινήματα δράσεις και πρωτοβουλίες. Αρκετή εξωστρέφεια.

Ιχθύες
 19/01/2017
Ιχθύες
Το πέρασμα του Ήλιου απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα και για ένα μήνα, σας βάζει σε μια περίοδο εσωστρεφή, στην οποία θα κλείσετε διάφορους κύκλους, ώστε όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας να ξεκινήσει ένας καινούργιος. Τώρα ο Ήλιος φωτίζει το υποσυνείδητό σας. Πιο ζωντανά όνειρα. Έμφαση σε τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics