Breaking News
16 Αυγούστου 2017

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Άγνος κοντά στο Καστέλι Ηρακλείου.

 

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενισχύονταν συνεχώς, έφτασαν εγκαίρως στο σημείο και άρχισαν να κατασβήνουν τη φωτιά, προτού λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους, που έπνεαν στην περιοχή, ενώ συνέδραμε και το πυροσβεστικό ελικόπτερο με ρίψεις νερού.

Μετά από πέντε και πλέον ώρες οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά, στην οποία παρέμειναν καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας υπό το φόβο των αναζωπυρώσεων.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις η πύρινη λαίλαπα στο πέρασμα της άφησε πίσω της περίπου 150 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης αποτεφρωμένα.

Cretapost.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics