Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2018

Ξενοδοχείο στη Χούα-λιεν της Ταϊβάν κατέρρευσε μετά τον σεισμό των 6,4 ρίχτερ, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για το Marshal Hotel, το οποίο διέθετε περί τα 300 δωμάτια, ενώ υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα «ρηχός», προερχόμενος από βάθος μόλις 1 χιλιομέτρου, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ (USGS), ενώ σημειώθηκε σε απόσταση 22 χιλιομέτρων ανατολικά-βορειοανατολικά της Χουαλιέν.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, πολλά κτίρια έχουν καταρρεύσει και τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο.

Η κυβέρνηση της Ταϊβάν, επικαλούμενη την πυροσβεστική υπηρεσία, ανακοίνωσε ότι άλλο ένα ξενοδοχείο έχει επίσης υποστεί καταστροφές, χωρίς να γίνεται λόγος, επί του παρόντος, για θύματα.

Επιπλέον, η κυβέρνηση αναφέρει ότι μια γέφυρα στην πόλη Χουά-λιεν, στις ανατολικές ακτές της Ταϊβάν, έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές με αποτέλεσμα οι αρχές να διακόψουν την κυκλοφορία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics