Breaking News
06 Απριλίου 2018

Τη Μ.Παρασκευή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής κυρίως χώρας.

Το Μ.Σάββατο, ο καιρός θα είναι άστατος με σποραδικές βροχές και στα ηπειρωτικά παροδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και μόνο στα νοτιοανατολικά θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.
Οι άνεμοι τη Μ.Παρασκευή θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί μέχρι 6, ενώ το Μ.Σάββατο θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση την Κυριακή από τα δυτικά.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, τη Μ. Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα και η θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα με το θερμόμετρο από 9 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 18 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και ο υδράργυρος από 5 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές βροχές από το απόγευμα και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, βαθμιαία νεφώσεις και το βράδυ βροχές, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια το βράδυ βροχή, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και το απόγευμα πιθανώς καταιγίδα, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics