Breaking News
07 Απριλίου 2018

Το Μ.Σάββατο, ο καιρός θα είναι άστατος με σποραδικές βροχές και στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα όμως, θα είναι βελτιωμένος με ηλιοφάνεια, τοπικές νεφώσεις και μόνο στα νοτιοανατολικά θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.

Οι άνεμοι το Μ. Σάββατο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Κυριακή προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά. Τη Δευτέρα, στα δυτικά θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Μ.Σάββατο και μικρή άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, το Μ.Σάββατο:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές με βελτίωση το βράδυ και η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες βροχές με βελτίωση το βράδυ και το θερμόμετρο από 10 έως 21 βαθμούς.

Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μέχρι το απόγευμα και η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου ήλιος με τοπικές νεφώσεις και άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ

Στην Πελοπόννησο, σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι με βελτίωση το βράδυ και ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές βροχές και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδικές βροχές με εξασθένηση τη νύχτα, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 και στα βόρεια βόρειοι ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές και βελτίωση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 9 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics