Breaking News
23 Απριλίου 2018

Σε μετωπική του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη εξελίσσεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η μάχη για την Ευρώπη, ωστόσο υπάρχει και το σενάριο που διατηρεί στο κόλπο τον Παναθηναϊκό...

 


Το χθεσινό διπλό των Αρκάδων στην Κέρκυρα (1-3), σε συνδυασμό με την ήττα που δέχτηκε στο φινάλε η Ξάνθη από τον ΠΑΟΚ, έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην 5η θέση με 39 βαθμούς. Οι Αρκάδες ωστόσο βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία αφού έχουν πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων (ισόπαλα και τα δύο μεταξύ τους φετινά παιχνίδια), ενώ θεωρητικά έχουν κι οριακά ευκολότερο πρόγραμμα από την ομάδα του Ράσταβατς.


Συγκεκριμένα ο Αστέρας την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης που μόλις εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, τη στιγμή που η Ξάνθη θα φιλοξενεί την επίσης σωσμένη Λάρισα. Όσο για την τελευταία (30η) αγωνιστική της Superleague, βρίσκει την ομάδα του Παντελίδη να δοκιμάζεται στην έδρα του πιθανότατα αδιάφορου Παναιτωλικού, όταν οι Ακρίτες θα αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μαθηματικά η ομάδα του Αγρινίου διατηρεί κάποιες ελάχιστες ελπίδες ευρισκόμενη με 35 βαθμούς στην 7η θέση, ωστόσο το επόμενο παιχνίδι της είναι με τον Ολυμπιακό στο “Γ.Καραϊσκάκης”. Από εκεί και πέρα ακολουθούν ο Λεβαδειακός με τον Πανιώνιο στους 34 βαθμούς κι ως εκ τούτου έχουν μόνο μαθηματικές πιθανότητες. Οι μεν Βοιωτοί παίζουν με Ατρόμητο (εντός) και Πανιώνιο (εκτός), ενώ ο Ιστορικός πηγαίνει την προσεχή Κυριακή στα Χανιά για να παίξει με τον υποβιβασμένο Πλατανιά.

Ξεχωριστή μνεία γίνεται για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης βρίσκεται στους 35 βαθμούς μαζί με τον Παναιτωλικό. Ο... αστερίσκος για το Τριφύλλι, που σημειωτέον ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, αφορά στην υπόθεση Βέμερ και την αφαίρεση τριών βαθμών που έχει επιβληθεί. Οι "πράσινοι" ελπίζουν στην αναίρεση της τιμωρίας, για τον λόγο αυτό άλλωστε έχουν προσφύγει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την οποία ζητούν ερμηνεία της απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση αν ο Παναθηναϊκός πάρει τους βαθμούς αυτούς θα φτάσει τους 38 και θα διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την ευρωπαϊκή του έξοδο, αν κάνει το δύο στα δύο στους τελευταίους αγώνες του κόντρα σε ΠΑΟΚ (εντός) και Ξάνθη (εντός).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των έξι ομάδων που έχουν μαθηματικές ελπίδες για την 5η θέση:
* Με αστερίσκο τα εκτός έδρας

Αστέρας Τρίπολης: Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός*
Ξάνθη: Λάρισα, Παναθηναϊκός*
Παναιτωλικός: Ολυμπιακός*, Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός: ΠΑΟΚ, Ξάνθη
Λεβαδειακός: Ατρόμητος, Πανιώνιος*
Πανιώνιος: Πλατανιάς*, Λεβαδειακός


sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics