Breaking News
08 Ιουνίου 2018

τη βάση της Σούδας θα κάνει στάση το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη.

 



Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι προετοιμασίες στη Σούδα είναι πυρετώδεις προκειμένου να γίνει ο ανεφοδιασμός του προεδρικού αεροπλάνο.
Το αεροσκάφος θα κάνει στάση στην Κρήτη ενώ θα μεταφέρει τον Αμερικανό πρόεδρο στη Σιγκαπούρη, όπου έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου η συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ντόναλντ Τραμπ θα επισκεφτεί τις αμερικανικές δυνάμεις στη Σούδα. Σε κάθε περίπτωση, οι δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή.

Η βάση της Σούδας αποτελεί σημαντικό κόμβο ανεφοδιασμού για τις αμερικανικές και νατοϊκές δυνάμεις, για τη συντήρηση και την υποστήριξη προσωπικού και εξοπλισμού.

Πηγή: insider.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics