Breaking News
04 Ιανουαρίου 2019

Με κακοκαιρία θα κυλήσει το επόμενο διήμερο σε όλη τη χώρα.

Έτσι, βασικά χαρακτηριστικά θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες σε θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Από το απόγευμα του Σαββάτου τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση την Κυριακή και στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με στροφή την Κυριακή σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με ισχυρό παγετό στα ηπειρωτικά και μικρή άνοδο την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, χιονόνερο στα παραθαλάσσια και τοπικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία από μείον 10 έως 4 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, χιονόνερο ή χιόνι κατά περιόδους και το θερμόμετρο από μείον 2 έως 3 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και σε ηπειρωτικές περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 8 έως 8 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 10 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχή κατά περιόδους και η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 14 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές ή χιονόνερο στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 7 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά, ημιορεινά και πιθανώς στα βόρεια προάστια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από μείον 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics