Breaking News
09 Ιανουαρίου 2019

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Τετάρτη και την Πέμπτη με βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, που την Πέμπτη θα περιοριστούν στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά.

Την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση στα βόρεια.

Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με στροφή την Παρασκευή σε δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, σποραδικές βροχές στα ανατολικά και χιονόνερο ή χιόνι στα υπόλοιπα. Η  θερμοκρασία από μείον 7 έως 10 βαθμούς στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη, χιονόνερο ή χιόνι και το θερμόμετρο από μείον 2 έως 4 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων βαθμιαία 7 με 9 μποφόρ και το θερμόμετρο από 3 έως 16 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες, νότιοι άνεμοι βαθμιαία 7 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές κατά περιόδους και χιόνια στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά. Ο υδράργυρος από μείον 6 έως 12 βαθμούς στα νότια.

Στην Αττική, τοπικές βροχές από το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από μείον 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics