Breaking News
05 Απριλίου 2019

Το επόμενο πιο σπουδαίο ρήμα από το αγαπώ, είναι το βοηθώ"!

 


Tην περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη η εκδήλωση βράβευσης των Υπαλλήλων της Χρονιάς Ευρώπης.

Το βράδυ της 26ης Μαρτίου όμως ήταν αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές του "DHL's Got Heart". Όπως θα θυμάστε είναι ο διαγωνισμός που έτρεξε η DHL Express προκειμένου να εντοπίσει και να αναδείξει πρωτοβουλίες εργαζομένων εκτός εταιρείας, που έχουν ως στόχο την κοινωνική προσφορά.

Σε αυτή την προσπάθεια ο δικός μας Δημήτρης Αποστολάκης με την Κίτρινη Αποστολή βρέθηκε στη νικήτρια τριάδα ανάμεσα σε 75 συμμετοχές!

Ταξίδεψε λοιπόν έως τη Βαρκελώνη προκειμένου να βραβευτεί προσωπικά από την Ανώτατη Διοίκηση της DHL Express και να λάβει φυσικά και μία επιταγή 25,000€( που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την δράση της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ) για να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους συνανθρώπους του με τον υπέροχο τρόπο που το κάνει τα τελευταία επτά χρόνια!

Πολλά συγχαρητήρια στο Δημήτρη αλλά και σε όλους τους εθελοντές της Κίτρινης Αποστολής που το έργο τους κέρδισε το σεβασμό όλης της Ευρώπης!

Κι όπως είπε ο ίδιος πάνω στη σκηνή την ώρα της βράβευσής του: "Το επόμενο πιο σπουδαίο ρήμα από το αγαπώ, είναι το βοηθώ"!

cretalive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics