Breaking News
03 Νοεμβρίου 2019

Η απίστευτη περιπέτεια δύο ημερών σε ένα μικρό βαρκάκι!



Φολέγανδρος: Βρέθηκε ζωντανή η αγνοούμενη τουρίστρια – Η απίστευτη περιπέτεια δύο ημερών σε ένα μικρό βαρκάκι!

Η 45χρόνη είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και βρισκόταν στη Φολέγανδρο με ιστιοφόρο. Είχε βγει στη στεριά με ένα μικρό βαρκάκι για να ψωνίσει και τηλεφώνησε στον σύζυγό της. Του είπε ότι επιστρέφει στο ιστιοφόρο με το ίδιο σκάφος που είχε ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα. Τα ίχνη της χάθηκαν μυστηριωδώς. Οι Λιμενικοί την εντόπισαν ανοιχτά της Κρήτης.


Απίστευτη περιπέτεια για την 45χρόνη από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής από την Αγκάλη στη Φολέγανδρο, όπου είχε μεταβεί με λέμβο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε 55 ναυτικά μίλια βόρεια του Ηρακλείου, μέσα σε βοηθητικό σκάφος, από το πλήρωμα του ΠΛΣ 119, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα εντοπίστηκε από τους λιμενικούς εξαντλημένη αλλά σώα και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο λιμάνι, προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον εντοπισμό της, είχαν κινητοποιηθεί και οι λιμενικές αρχές στα βόρεια παράλια της Κρήτης.

Πληροφορίες: ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics