Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2020

Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Παρασκευής αποτελεί ο πολύ ισχυρός παγετός, οι αρνητικές θερμοκρασίες δηλαδή που θα σημειωθούν στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά τα άλλα οι χιονοπτώσεις θα είναι πολύ περιορισμένες, κατά κανόνα ασθενείς και θα διαρκέσουν λίγο με εξαίρεση ίσως τα ορεινά της Κρήτης. Άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αργά το βράδυ στη Θράκη. Η θερμοκρασία από μείον 13 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 0 έως 8 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία από μείον 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 12 βαθμούς.

Στα Κύθηρα λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 11 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα νότια. άνεμοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί στην ανατολική Στερεά. Ο υδράργυρος από μείον 5 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, χιονόνερο ή ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις νωρίς το πρωί. Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics