Breaking News
16 Μαρτίου 2020

Χειμωνιάτικος κυρίως στην ανατολική και τη βόρεια χώρα, αλλά και μέσα στο Αιγαίο, θα είναι ο καιρός την Δευτέρα με χαμηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις βοριάδες, βροχές αλλά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα κεντρικά και τα βόρεια ημιορεινά. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι σαφώς βελτιωμένος.

 

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις με ασθενείς βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Μακεδονίας τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά μόνο νωρίς το πρωί και το θερμόμετρο από 2 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 16 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση του καιρού.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι 7 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. άνεμοι βόρειοι 7 με 8 και πιθανώς στα νότια 9 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά με σταδιακή βελτίωση του καιρού. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics