Breaking News
30 Απριλίου 2020

Η χρήση μάσκας γίνεται πλέον υποχρεωτική για όλους τους Ελληνες από τη Δευτέρα 4 Μαΐου...

 

Και καθώς έχει ήδη ανοίξει μια εκτεταμένη συζήτηση αναφορικά με το ποιες είναι οι κατάλληλες μάσκες και φυσικά το κόστος τους ημερησίως και μηνιαίως για κάθε οικογένεια, ολοένα και περισσότεροι αναζητούμε τρόπους για να φτιάξουμε μόνοι - μόνες τις δικές μας υφασμάτινες μάσκες.

Ασφαλώς και απαιτείται τεράστια προσοχή για την επιλογή των σωστών υλικών. Στο βίντεο μπορείτε, πάντως, να δείτε τρόπους για να μπορέσετε να φτιάξετε τις δικές σας υφασμάτινες μάσκες.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, θα πρέπει να ενημερώνεστε από τα επίσημα κρατικά όργανα για τη σωστή χρήση της μάσκας και τήρησης όλων των μέτρων προστασίας, ώστε να αποφευχθεί η μόλυνση από κορονοϊό.

Δείτε τα βίντεο...
dokari.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics