Breaking News
10 Μαΐου 2020

Οι καλές καιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν και την Κυριακή με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.

Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επηρεάσουν τη χώρα το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη με θερμοκρασίες που τοπικά θα ξεπεράσουν και τους 30 βαθμούς και νοτιάδες που θα φέρουν σκόνη στην ατμόσφαιρα και αρκετή υγρασία κυρίως την Τρίτη. Μικρή πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 7 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και το θερμόμετρο από 11 έως 25 βαθμούς

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Η θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα. Ο υδράργυρος από 8 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ με εξασθένηση, νότιοι στα υπόλοιπα και η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 10 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι νότιοι 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics