Breaking News
22 Ιουνίου 2020

Έντονη αστάθεια προβλέπεται για το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη με πολλές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.

Πιθανές είναι οι χαλαζοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις περισσότερες περιοχές. Τετάρτη και Πέμπτη πάντως, η αστάθεια θα περιοριστεί κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές μπόρες και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι, πιθανώς ισχυρές. Η θερμοκρασία από 11 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις με πιθανές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και το θερμόμετρο από 19 έως 28 βαθμούς

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με τοπικές μπόρες και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι, πιθανώς ισχυρές. Η θερμοκρασία από 11 έως 28 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές νεφώσεις με πιθανές βροχές ή καταιγίδα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 12 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές στα βόρεια. Άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, τοπικά ισχυρές. Ο υδράργυρος από 15 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανώς τοπικά ισχυρές. Άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics