Breaking News
02 Νοεμβρίου 2020

Παρά τα όσα έχει προκαλέσει παγκοσμίως ο κορονοϊός, οι διεθνείς και εθνικές ομοσπονδίες καταρτίζουν το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2021.

 

Έτσι, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχοντας προχωρήσει σε τηλεργασία με τις ομοσπονδίες- μέλη της, ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς.

Η Ελλάδα έχει τέσσερα διεθνή μίτινγκ. Η αρχή θα γίνει με το Athens Street Pole Vault (Bronze Special) το οποίο θα γίνει στις 19 Μαΐου του 2021. Στις 22 του ίδιου μήνα στην Καλαμάτα θα γίνουν τα «Παπαφλέσσεια», τα οποία εντάχθηκαν στην κατηγορία Bronze Meeting. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και τα «Βενιζέλεια- Χανιά», τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 30 Μαΐου.

Στις 2 Ιουνίου του 2021 θα γίνει το Filothei Women Gala, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Silver Special.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics