Breaking News
29 Απριλίου 2021

ΟΦΗ: Ο τεχνικός των Κρητικών είδε τον Βαχίντ Σελίμοβιτς να μένει εκτός προπόνησης.

 

Ο Νίκος Νιόπλιας μετρούσε επιστροφές, αλλά στη σημερινή προπόνηση προέκυψε πρόβλημα.

Ο στόπερ του ΟΦΗ Βαχίντ Σελίμοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο, στο ίδιο σημείο με παλαιότερο τραυματισμό, έκανε θεραπεία κι αναμένεται να υποβληθεί σε υπέρηχο αύριο. Από τα αποτελέσματα θα διαπιστωθεί και το αν θα είναι διαθέσιμος στα προσεχή ματς με Λαμία εκτός και Παναιτωλικό εντός.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ναζαρένο Σολίς, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για τη Λαμία, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ξανά ο Μιγκέλ Μεγιάδο για λόγους αποφόρτισης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Πασχάλης Στάικος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Φαελίπε Σόουζα. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής. Οι Κρητικοί αύριο θα προπονηθούν στις 9.30 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Φαελίπε Σόουζα. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής. Οι Κρητικοί αύριο θα προπονηθούν στις 9.30 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Γκιώνης: «Η πιο δύσκολη πρόκριση της καριέρας μου» (vid)

Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου: Το μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics