Breaking News
22 Μαρτίου 2016

Τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, την καρδιά της Ευρώπης, συγκλονίζουν το Βέλγιο και θέτουν επί ποδός ολόκληρη την Ευρώπη: Δύο εκρήξεις, πιθανότατα καμικάζι, έπληξαν το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ ενώ στη συνέχεια τρίτη έκρηξη στο μετρό μετέφερε τον τρόμο στο κέντρο της πόλης. Τουλάχιστον έντεκα νεκροί  στο αεροδρόμιο, αναφορές για 15 νεκρούς στο μετρό.

 

Οι πρώτες εκρήξεις σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Ζάβεντεμ, περίπου στις εννέα το πρωί (τοπική ώρα). Στη συνέχεια, τρίτη έκρηξη, με διαφορά περίπου μίας ώρας, στον σταθμό του μετρό στο Μάαλμπεκ, κοντά σε κτήρια της ΕΕ. 

Ελεγχόμενες εκρήξεις έγιναν επίσης λίγο μετά τις 11 το πρωί κοντά σε κεντρικό σταθμό του μετρό, στο Λουά. 

Οι αρχές έχουν ενεργοποιήσει την ειδική τηλεφωνική γραμμή (0032 2 506 47 11) για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για συγγενικά τους πρόσωπα.

Από το πρωί οι επικοινωνίες πραγματοποιούνται με δυσκολία και οι αρχές απηύθυναν έκκληση να μην χρησιμοποιούνται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις συνεχείς επικοινωνίες και τη χρήση του Διαδικτύου, ώστε να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο, κάτι που θα παρεμποδίσει τις εν εξελίξει έρευνες των αρχών.

πηγή: in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics