Breaking News
06 Οκτωβρίου 2023

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 2-0 αλλά εν τέλει άφησαν βαθμούς στην «TSC Arena»...

 

Μολονότι προηγήθηκε με 2-0 στην «TSC Arena» ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι στους ομίλους του εφετινού Europa League.

Οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα, για τη 2η αγωνιστική κι έτσι αρκέστηκαν στον βαθμό απέναντι στους Σέρβους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν στα πρώτα λεπτά, ψάχνοντας το γκολ που θα αφαιρούσε γρήγορα από πάνω τους το μεγαλύτερο μέρος του… άγχους.

Τα κατάφεραν μόλις στο 16′, όταν μετά από μία τρομερή μπαλιά του Φορτούνη, ο Ποντένσε σέντραρε γλυκά και ο Μασούρας πήρε μία κεφαλιά στην αντίθετη γωνία του Ίλιτς για το 1-0.

Η κατοχή συνέχισε να ανήκει στους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά οι γηπεδούχοι έβγαιναν σιγά σιγά από τα καρέ τους. Στο 31′ απείλησαν με τον Ράκονιατς, του οποίου το σουτ πέρασε οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε τα τέσσερα γκολ και τις δύο ασίστ σε έξι έως τώρα παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στη δεύτερη θητεία του.

Η αρχή του δεύτερου μέρους ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική. Ο Ποντένσε έκανε μια τρομερή ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε μία τρίπλα και εκτέλεσε χαμηλά στην κλειστή γωνία για το 2-0 στο 57′.

 Οι Σέρβοι κατάφεραν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 64′, με τελείωμα του Ντάκοβατς μετά από δημιουργία του Γιοβάνοβιτς.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 72′, όταν ο Ανδρέας Ντόη υπέπεσε σε φάουλ απέναντι σε παίκτη ο οποίος, σύμφωνα με τον διαιτητή, βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 Οι παίκτες του Λάζετιτς κατάφεραν να βρουν το τέρμα της ισοφάρισης στο 90′, όταν μετά από σέντρα του Στόγιτς, ο Πάντοβιτς με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός 2-2
Γκολ: 16′ Μασούρας (Ολυμπιακός), 57′ Ποντένσε (Ολυμπιακός), 63′ Τζάγκοβατς (Μπάτσκα), 89′ Πάντοβιτς (Μπάτσκα)

Κόκκινες: 71′ Ντόη (Ολυμπιακός)

Δοκάρια:

Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς, Πέτροβιτς, Άντονιτς, Τσάλουσιτς, Τσβέτκοβιτς, Στόγιτς, Τζάκοβατς, Στάνιτς, Ράντιν, Ράκονγιατς, Γιοβάνοβιτς

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης, Ποντένσε (63′ Γιόβετιτς), Μασούρας (63′ Σολμπάκεν), Ελ Κααμπί (74′ Πορόσο)

zougla.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Ξεκινάει η δράση στα πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics