Breaking News
14 Ιουλίου 2016

14/07/2016
Κριός
Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα θα κάνει πιο διαυγή και δημιουργικό το νου σας έως τις 30 Ιουλίου, ενώ θα έχετε πολλές ιδέες και εμπνεύσεις. Παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες, ευχάριστες συναντήσεις και αρκετή διασκέδαση, φλερτ και παιχνίδι. Καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά. Εκδρομές, σπορ.


Ταύρος
 14/07/2016
Ταύρος
Αλλάζει σήμερα ζώδιο ο Ερμής και θα κάνει το νου σας πιο εσωστρεφή έως τις 30/7, ένα διάστημα που η νοητική σας δραστηριότητα θα απασχοληθεί πιο πολύ με το παρελθόν. Επίσης θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα οικογένειας, σπιτιού, ακινήτων. Κινητικότητα στο σπίτι, με αρκετό κόσμο να περνά. Πιθανές εκδρομές στις ρίζες σας.
Δίδυμοι
 14/07/2016
Δίδυμοι
Αρκετά επικοινωνιακή και ζωηρή θα κάνει τη ζωή σας η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα, ο οποίος μέχρι τις 30/7 θα δώσει την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, αλλά και για πολλές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Παράλληλα, θα είναι περίοδος μάθησης, πληροφόρησης, διαβάσματος, γραψίματος. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.
Καρκίνος
 14/07/2016
Καρκίνος
Φεύγει σήμερα απ' το ζώδιό σας ο ανάλαφρος κι επικοινωνιακός Ερμής, ενώ τώρα θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα και θέματα αποκτημάτων και ασφάλειας έως τις 30/7. Ένα διάστημα με κινητικότητα σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, ενώ μπορεί να έχετε ιδέες για νέα έσοδα. Πιθανή αγορά προϊόντων και συσκευών επικοινωνίας.
Λέων
 14/07/2016
Λέων
Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο επικοινωνιακός Ερμής, και μέχρι τις 30/7 που θα κάτσει θα σας κάνει ανάλογα επικοινωνιακούς, κινητικούς κι εξωστρεφείς, ενώ θα πάρετε πρωτοβουλίες για γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Αρκετές ιδέες στο διάστημα αυτό, αλλά και πολλά ταξιδάκια, βόλτες, μετακινήσεις. Πιθανό ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων, διαβάσματος, γραψίματος.
Παρθένος
14/07/2016
Παρθένος
Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 30/7, βάζει το νου σας σε κατάσταση απολογισμών, γι' αυτό θα είναι ένα διάστημα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια διάφορα “φαντάσματα” του παρελθόντος. Πιθανές συναντήσεις με ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να λύσετε. Πιθανά μηνύματα στα όνειρα.
Ζυγός
 14/07/2016
Ζυγός
Ο επικοινωνιακός Ερμής σήμερα αλλάζει ζώδιο και θα δώσει έμφαση στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης έως τις 30/7, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις και νέες γνωριμίες, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους. Πιθανά και μαθήματα/σεμινάρια σε ομάδες. Παράλληλα, κάνετε αρκετές σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.
Σκορπιός
 14/07/2016
Σκορπιός
Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα δώσει την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις και ιδέες έως τις 30/7, ένα διάστημα με πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Παράλληλα, θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί με το κοινό, σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Η σκέψη σας θα είναι στραμμένη περισσότερο στο πώς να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας.
Τοξότης
 14/07/2016
Τοξότης
Αισιόδοξο και χαρούμενο θα κάνει το νου σας η διέλευση του Ερμή απ' το φιλικό σας πύρινο ζώδιο του Λέοντα έως τις 30/7, ένα διάστημα πιο ανέμελο, με ευκαιρίες για ταξίδια και καλοκαιρινές περιπέτειες. Αρκετές γνωριμίες και συναντήσεις στα ταξίδια. Επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Αρκετό επίσης διάβασμα. Εστίαση σε θέματα εκπαίδευσης.
Αιγόκερως
 14/07/2016
Αιγόκερως
Πιο εσωστρεφής γίνεται ο νου σας με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 30/7 σάς βάζει σε πιο μυστικοπαθή αλλά και ψυχαναλυτική περίοδο. Πιθανή αποκάλυψη μυστικών και κινήτρων, δικών σας ή άλλων. Δεν λείπουν οι ίντριγκες. Επαφές, συζητήσεις και συναλλαγές για θέματα οικονομικά, δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ.
Υδροχόος
 14/07/2016
Υδροχόος
Αυξάνει τη διάθεση για κοινωνική ζωή κι εξωστρέφεια το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα, ο οποίος μέχρι τις 30/7 θα δώσει την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις και γνωριμίες, φιλικές, ερωτικές ή με συνεργάτες. Ένα διάστημα στο οποίο η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη στις σχέσεις, στους άλλους γενικά, και στο πώς να κρατάτε ισορροπίες.
Ιχθύες
 14/07/2016
Ιχθύες
Κινητικότητα εργασιακή θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 30/7 θα δώσει την ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ έχετε και διάφορες ιδέες. Αρκετά επικοινωνιακή η καθημερινότητά σας. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας και διατροφής και θα συναντήσετε επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση και με τα κατοικίδια.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics