Breaking News
18 Αυγούστου 2016


Τα 30 χρυσά μετάλλια και τα 93 στο σύνολο έφτασαν οι ΗΠΑ με την ολοκλήρωση της 12ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και φυσικά παραμένουν στην κορυφή του σχετικού πίνακα.

Από κει και πέρα, η Μεγάλη Βρετανία και η Κίνα δίνουν τη δική τους μάχη για τη 2η θέση, αφού αμφότερες έχουν από 19 χρυσά μετάλλια, αλλά οι Βρετανοί υπερτερούν στα αργυρά. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν η Ρωσία και η Γερμανία, που επίσης έχουν ίδιο αριθμό χρυσών μεταλλίων (από 12).

Στην 29η θέση βρίσκεται η Ελλάδα, με 2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο, που όμως θα αυξηθούν την Πέμπτη, χάρη στο σίγουρο μετάλλιο των Μάντη/Καγιαλή στην κατηγορία 470 της ιστιοπλοΐας.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα μεταλλίων

 

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα μεταλλίων sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics