Breaking News
31 Αυγούστου 2016

Είναι πλέον γεγονός: Η Apple ανακοίνωσε ότι νέο μοντέλο του iPhone 7 θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση για τα MME στο Σαν Φρανσίσκο στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η πρόσκληση της Apple για το event δημοσιοποιήθηκε χωρίς βέβαια να υπάρχει αναφορά σε iPhone ή κάποιο άλλο συγκεκριμένο προϊόν- παρόλα αυτά, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της Wall Street Journal, η εταιρεία «παραδοσιακά» τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτει νέα μοντέλα iPhone σε εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο. Η WSJ είχε αναφέρει τον Ιούνιο πως η Apple σχεδιάζει να προβεί σε μικρές μόνο αλλαγές στα νέα μοντέλα της, αλλάζοντας τη στρατηγική της γενικής ανανέωσης του iPhone κάθε δύο χρόνια.

Μεταξύ άλλων, τα νέα smartphones αναμένεται να διατηρήσουν τα μεγέθη των μοντέλων με τις μεγαλύτερες οθόνες που η Apple παρουσίασε το 2014. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει μεγαλύτερες αλλαγές σχεδιασμού για το 2017, επετειακό έτος για τα 10 χρόνια του iPhone.

Τα νέα μοντέλα που αναμένεται να παρουσιαστούν έρχονται καθώς η αμερικανική εταιρεία επιδιώκει να αναζωογονήσει τις πωλήσεις smartphones της, που έχουν πέσει εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού, περιπλοκών με τις αρχές στην Κίνα και της τάσης των καταναλωτών να κρατούν τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν τις αλλάξουν.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics