Breaking News
10 Ιουνίου 2020

Μηνάς Τσαμόπουλος

Το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και τους αγώνες


Συνδιάσκεψη των ναυτικών ομίλων της Νότιας Ελλάδος στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της αθλητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κώστας Καλογερόπουλος, πρόεδρος του Ι.Ο Πατρών, μέλος της ΕΑΘ και μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΙΟ με την ιδιότητα του διευθυντή παθολογίας του ΠΕΔΥ Πάτρας.

Ανέλυσε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και τους αγώνες όταν, βέβαια, δοθεί άδεια να ξεκινήσουν και απάντησε στις εύλογες ερωτήσεις των εκπροσώπων των σωματείων, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους, όμως τόνισαν ότι προηγείται η υγεία των ιστιοπλόων τους.

Και σε αυτή τη σύσκεψη, που εντάσσεται στις καθιερωμένες ετήσιες συναντήσεις της διοίκησης της ΕΙΟ με όλες τις Περιφέρειες της χώρας, έλαβε μέρος ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος αναφέρθηκε γενικώς στην ιστιοπλοϊα και τόνισε την τεράστια προσφορά της στην εξωαθλητική ζωή των ιστιοπλόων.

Ο Τάσος Μπουντούρης έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη,

Συμμετείχαν όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα. Την ΕΙΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, η αντιπρόεδρος Αγγελική Σέρφα, η γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου, ο έφορος Ν. Ελλάδας και μέλος του Δ.Σ Δημήτρης Κακαλίκας και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος συντονιστής Περιφερειών Λάκης Παπαθανασίου.

Protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics