Breaking News
24 Αυγούστου 2020

Με ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ στο barebow ανδρών ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανοιχτού χώρου την Κυριακή στην Φλώρινα.

Ο Γιάννης Καισάριος του Παναθηναϊκού, με επίδοση 579 ανέβασε την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία κατά 26 πόντους (!) κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον αγώνα. Το προγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Άρης Κορμπέτης (Κορύβαντες) με 553 από τις 28/06 στην Κατερίνη, ο οποίος βελτίωσε και αυτός την καλύτερη επίδοσή του με 558. Τρίτος σε αυτήν την δυνατή αναμέτρηση ο Κ. Ελπασίδης (Κορύβαντες) με το εξαιρετικό 550.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, η επίδοση που ξεχώρισε ήταν εκείνη του Χ. Νασούλα (ΣΚΟΑΑΠΘ) στα 25 μέτρα των παμπαίδων με 671, δύο μόλις πόντους κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας. Ο Κυριάκος Κροαζιέ (Προμηθέας), σε εξαιρετική φόρμα φέτος, πρώτευσε στο σύνθετο τόξο ανδρών με 673 ενώ πολύ μεγάλα σκορ στις κατηγορίες τους έκαναν ο Ι. Καραγιάννης (ΣΚΟΑΑΠΘ) με 597 στο ανδρικό instinctive και η Ν. Βόγλη (Σ.Α.Λ. Φλώρινας) με 487 στο γυναικείο longbow.

Ο ΑΣΤ Άβαρις, για μια ακόμη φορά φέτος, έκανε το 1-2 στο barebow γυναικών με την Εβίνα Κουντούρη και την Ναταλία Καλλίτση. Ο Δημήτρης Νόνικας με νέο ατομικό ρεκόρ (434) ήταν 2ος στο παραδοσιακό τόξο ανδρών. Τέταρτη θέση με 631 για τον Θανάση Ρίζο στην 1η κατηγορία του σύνθετου τόξου ανδρών και 5η για τον Βασίλη Μαστρόκαλο με 404 στο ανδρικό barebow. Συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας για την συμμετοχή και τις επιδόσεις τους !!!

avarisarchery.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics