Breaking News
17 Απριλίου 2024

ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ: Μεγάλη επιστροφή του ΟΦΗ στη Volley League


Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ σε ένα κατάμεστο ΒΑΚ κέρδισε 3-1 τον Πανιώνιο και πήρε την άνοδο στην Volley League μετα από απουσία μόλις μιας σεζόν.

Το συγκρότημα του Νίκου Αντωνιάδη στον τρίτο και καθοριστικότερο τελικό ανόδου, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο ΒΑΚ, κέρδισε με 3-1 σετ τον αξιόμαχο Πανιώνιο και έκανε το 2-1 στους τελικούς, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.


Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 20-15 στο πρώτο σετ αλλά το σερί του Μάκινεν από τη θέση του σερβίς και το πάθος των παικτών του στους τελευταίους κρίσιμους πόντους, του έδωσαν το προβάδισμα με 30-28, κάτι που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ψυχολογία των δύο ομάδων.

Με το γήπεδο να έχει πάρει φωτιά, ο ΟΦΗ υπερίσχυσε και στο δεύτερο σετ στη λεπτομέρεια (26-24) ενώ στο τρίτο έγινε ακόμα μια μεγάλη μάχη που αυτή τη φορά ανέδειξε νικητή τον Πανιώνιο με 28-26, γεγονός που τον έβαλε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης και της ανόδου.

Στο τέταρτο σετ ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, πήραν μεγάλη διαφορά από το ξεκίνημά του και μέσα σε αποθέωση, το κατέκτησαν με 25-20, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Τα σετ .30-28,26-24,26-28,25-20

ΟΦΗ (Αντωνιάδης): Ρουμελιωτάκης, Μάκινεν, Μιχαήλοβιτς, Καφαντάρης, Καγιαλής, Ρουσόπουλος / Μιχελάκης (λ), Δαρίδης (λ), Μπαρντακτζιάν, Κόκκινος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Ψάρρας): Γκένοφ, Ζέλερ, Μαρσέλλος, Δανιήλ, Δρογκάρης, Παλέντζας / Πλεμμένος (λ), Χατζηνικολάου, Κωνσταντινίδης

ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εξασφάλισε η Μικτή Κ14 Ηρακλείου (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics