Breaking News
16 Μαΐου 2024

Ο Ολυμπιακός ξανά πολύ καλύτερος από την ΑΕΚ και πήρε δίκαια μία νίκη που την άξιζε από το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας στέλνοντας και μήνυμα ότι στο Καραϊσκάκη δεν παίρνει κανείς πρωτάθλημα.

 

Ολυμπιακός: Της το χρωστούσε από τη Νέα Φιλαδέλφεια
Από το μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού βγήκε η πρόκριση στον τελικό του Conference League και επανήλθε στα γνωστά του στάνταρ. Η ομάδα του Πειραιά πήρε στο ματς με την ΑΕΚ αυτό που άξιζε σύμφωνα με την εικόνα της.

Και το άξιζε και στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, που ήταν καλύτερος. Ο Ολυμπιακός «έπνιξε» την ΑΕΚ με το πρέσινγκ που της άσκησε ψηλά. Δεν της άφησε κανένα περιθώριο να πάρει μπάλα στα πόδια της και μάλιστα η ομάδα του Αλμέιδα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει για να σπάσει αυτή την πίεση. Το φοβερό τρέξιμο των ποδοσφαιριστών του Μεντιλίμπαρ αποδιοργάνωσε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.


Την ίδια ώρα αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού πατούσαν την αντίπαλη περιοχή και υπήρχαν αρκετές επιλογές για να δημιουργηθούν καταστάσεις. Η ΑΕΚ έχασε το ματς με τον τρόπο που κέρδιζε εκείνη τα περσινά της παιχνίδια, διότι η φετινή της εικόνα δεν θυμίζει τόσο αυτήν που βλέπαμε πριν από έναν χρόνο.
Ο Όρτα κάνει φανταστικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Έσε είναι παντού και κόβει τα πάντα, ενώ γενικά όλο το σύνολο λειτουργούσε υπέροχα. Ο Ολυμπιακός συνήλθε από το πανηγυρικό κλίμα των προηγούμενων ημερών και επέστρεψε στο γνωστό καλό του πρόσωπο. Μία ομάδα που έβγαλε επιθετικότητα και τρομερή ενέργεια σε ένα ματς που το ήθελε πολύ για να πάρει και την 3η θέση.

Και φυσικά ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ξεκαθάρισε στους αντιπάλους του ότι πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκη δεν θα τους αφήσει να πάρουν. Απλά τώρα το ματς ήταν διαφορετικό, αφού είχε ανάγκη και τους τρεις βαθμούς.
Fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Παίζουν σήμερα για τον τίτλο στο Final Four οι μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics