Breaking News
23 Ιουλίου 2021

Ιστιοπλοΐα: Η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 και 420 Junior.


Ιστιοπλοΐα: Δυνατό ξεκίνημα από τους Μαύρο, Αϊδινίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tornado


Πολύ καλά ξεκίνησαν οι Νικόλαος Μαύρος – Περικλής Αϊδινίδης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας. Στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Θ. τερμάτισαν 3οι και 2οι αντίστοιχα και με 5 βαθμούς είναι 3οι πίσω από δύο σκάφη της Τσεχίας που έχουν τους ίδιους βαθμούς. Αγωνίζονται 17 σκάφη από 6 χώρες.

 ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 420 ΚΑΙ 470 JUNIOR

ΜΕ 9 ΣΚΑΦΗ θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 και 420 Junior που θα διεξαχθεί στη Φόρμια της Ιταλίας από 24 έως 30 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

470 MIXED Μ. Παππά – Κ. Μιχαλόπουλος Ι.Ο.Π.

420 OPEN: Λ. Ε. Γιαννούλης – Ε. Γιαννούλη Ι.Ο.Π., Λ. Κεχαγιόγλου – Ε. Μανίκης Ν.Ο.Τ.Κ., Ι. Δ. Δέδες Ντεντόπουλος – Ε. Μπουζάνας Ν.Ο.Π.Φ.

420 U17: Ν. Μελισσαράτος – Α. Τζουβάρας Ν.Ο.Τ.Κ., Ν. Σουρλατζής – Ε. Γρίσπος Ι.Ο.Π., Π. Σωτηρίου – Δ. Γιαννούλη Ι.Ο.Π., Δ. Μπήτρος – Σ. Μιχαλόπουλος Ι.Ο.Π., Δ. Σουρλατζής – Κ. Σουλιώτη Ι.Ο.Π.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 22/07/2021

 

 

Κορακάκη – Πετρούνιας: «Θα κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics