Breaking News
03 Ιουνίου 2022

Συντάκτης Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος


Κομβικός ο ρόλος που έχει ο Νίκος Νιόπλιας στην υπόθεση παραμονής του Λάζαρου Λάμπρου στον ΟΦΗ!
Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει αναλάβει να πείσει τον Έλληνα εξτρέμ να μείνει στο Ηράκλειο.

Κομβικός ο ρόλος που έχει ο Νίκος Νιόπλιας στην υπόθεση παραμονής του Λάζαρου Λάμπρου στον ΟΦΗ!

Αν προπονητής του ΟΦΗ δεν ήταν ο Νίκος Νιόπλιας, ο Λάζαρος Λάμπρου μπορεί και να είχε φύγει ήδη από την Κρήτη. Οχι επειδή δεν πέρασε καλά στο Ηράκλειο. Το αντίθετο. Ο Ελληνας εξτρέμ περνάει εξαιρετικά στο νησί, έχει βρει τον εαυτό του και έχει εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητή του.

Ο ΠΑΟΚ δέχεται προτάσεις. Ακούστηκε η Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες της Ολλανδίας και της Ρουμανίας.
Ο δικέφαλος του βορρά, με τον οποίο έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, δεν θα τον κρατήσει και θα τον πουλήσει. Αυτό είναι δεδομένο. Ο ποδοσφαιριστής δεν λέει «όχι» στην προοπτική του εξωτερικού και το σκέφτεται σοβαρά.

Κάπου εκεί μπαίνει στη συνάρτηση ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει πάρει πάνω του την υπόθεση Λάμπρου. Μιλάει συχνά με τον ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να τον πείσει να μείνει στον ΟΦΗ, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα ο ίδιος ο Λάμπρου έχει μεταφέρει στον κόουτς οτι η παρουσία του στον πάγκο είναι ένας σημαντικός λόγος για τον ίδιο για να παραμείνει στην ομάδα.

Στάση αναμονής από όλες τις πλευρές. Ο Λάμπρου περιμένει να δει τι ακριβώς από όσα ακούγονται θα πάρει επίσημη μορφή και τι τον ικανοποιεί. Μοιραία η υπόθεση Λάμπρου θα αργήσει να ξεκαθαρίσει.

Oι άνθρωποι του ΟΦΗ παλεύουν και την περίπτωση Φελίπε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record» οι Κρητικοί καλύπτουν τα 2/3 του συμβολαίου του, πληρώνοντας ένα ποσό που ξεπερνάει τις 200 χιλιάδες ευρώ.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κώστας Δεληκώστας

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics