Breaking News
30 Οκτωβρίου 2022

ΟΦΗ: Αγώνας… πρόκληση με Άρη στο ντεμπούτο Νταμπράουσκας


Δύσκολη αναμέτρηση στις 20:30 στη Θεσσαλονίκη με στόχο καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα

Από τη Θεσσαλονίκη και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη αρχίζει να γράφει το... κοντέρ για τον Βάλντας Νταμπράουσκας στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Η αποψινή αναμέτρηση (20:30, Novasports prime) για τη 10η αγωνιστική της Super League θα συνδυαστεί με το ντεμπούτο του Λιθουανού προπονητή, ενώ ταυτόχρονα είναι μια αγωνιστική πρόκληση.

Ο ίδιος θα ήθελε φυσικά η πρώτη του παρουσία στον πάγκο να συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα και ιδανικά με τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Ηρακλείου, σε ένα αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σ' αυτή την καμπή του πρωταθλήματος, λίγες... στροφές πριν το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, ο ΟΦΗ θέλει να μπει σε "τροχιά" ανάκαμψης. Να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς με μεγαλύτερη ευχέρεια και να πατήσει καλύτερα στα πόδια του για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του δεν είχαν πολύ χρόνο για δουλειά ενώ ο 45χρονος τεχνικός προανήγγειλε αλλαγές στο αποψινό παιχνίδι και δεν πρέπει να αποκλειστούν επιλογές-εκπλήξεις, ίσως από μια πλευρά, και για να... αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή.

Μάχιμος ο Ντουρμισάι

Το θετικό νέο της τελευταίας προπόνησης ήταν η συμμετοχή του Ντουρμισάι, που μέχρι και μέχρι λίγες ώρες νωρίτερα ήταν δύσκολο να είναι διαθέσιμος. Αντίθετα ο Νταμπράουσκας έκρινε ανέτοιμο τον Μπιφουμά και τον «έκοψε» από την αποστολή.

Οι 21 παίκτες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη είναι οι: Stevens, Μανδάς, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Yohou, Diousse, Perea, Mellado, Στάικος, Μπουζούκης, Dju, Toral, Durmishaj, Guerrero, Θεοδοσουλάκης.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης 

neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Καράτε: ο Ηλίας Ψωμάς αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 70+κιλά στους εφήβους

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics