Breaking News
15 Μαρτίου 2024

11ο ΓΕΛ Ηρακλείου: Τα κορίτσια του βόλει θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Ελλάδας



Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, στο σχολικό πρωτάθλημα, θα διεκδικήσει η ομάδα βόλει του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου (Μεσαμπελιές).
Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, που έγινε στο κλειστό του Ρέντη στην Αθήνα, κέρδισαν το 4ο ΓΕΛ Λάρισας με 2-1 σετ (20-25, 25-20, 18-8), αλλά και το 11ο ΓΕΛ Πάτρας με 2-0 (25-8, 25-11) και προκρίθηκαν πανηγυρικά στο Φάιναλ-Φορ, που θα γίνει στην Κύπρο 27 και 28 Μαρτίου.
Εκεί θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την πρόκριση τους στο Φάιναλ-Φορ τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου, εξασφάλισαν μόρια για πανεπιστημιακές σχολές.

Να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος, θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.


Την ομάδα του 11ο ΓΕΛ αποτελούν οι: Πρινιωτάκη, Βεργετάκη, Βυνιχάκη, Μπελενιώτη, Ζλατιλιδου, Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Πιτσούλη, Χανιωτάκη, Ντουράκη, Βλαχάκη του ΟΦΗ,.Αντιφυλιώτη (ΓΕΗ), Σφακιανάκη, Νικολάου, Φραγκιαδάκη (Πήγασος).

Προπονητής του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου, είναι ο Νίκος Αντωνιάδης (κόουτς της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Pre League Ανδρών).

Συνεργάτης, του Νίκου Αντωνιάδη στην τεχνική ηγεσία είναι ο Κώστας Ανδριαδάκης, προπονητής που επίσης εργάζεται στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τα κορίτσια για την μεγάλη τους επιτυχία και τους εύχεται να πάρουν το πρωτάθλημα Ελλάδος!

Η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει μεταξύ άλλων:

“ Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους και ευχόμαστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία τους. Οι διακρίσεις στον αθλητισμό μας κάνουν πάντα περήφανους/ες, καθώς οι αθλητικές δραστηριότητες λειτουργούν καταλυτικά στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας, στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και συμβάλλουν στην ψυχική ανάταση και στην ηθική καλλιέργεια των μαθητών/τριών.

Οι καθηγητές/τριες και η διεύθυνση του σχολείου”
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Αγγελούδης: «Θα κάνουμε αξέχαστο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics