Breaking News
30 Αυγούστου 2016

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε χθες το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού με τους στόχους να είναι οι ίδιοι με κάθε χρονιά.

Το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Δημήτρη Καζάζη, βοηθούς τους Γιώργο Μυλωνάκη και Άγκι Μπάμπουλη, τον φυσικοθεραπευτή Βασίλη Αγγέλου και τον στατιστικολόγο Στάθη Μαύρο αλλά και οι... παλιές Πέννυ Ρόγκα Αγγελική Καββαδία, Χαρά Παπαδοπούλου και Λυδία-Ευαγγελία Κάστανου, υποδέχτηκαν στην ομάδα τις Μαρίσα Φιλντ, Γιάνα Φρανσίσκα Πολ,Αλίκη Κωνσταντινίδου, Άννα Καρπουζά, Αθηνά Χρυσομάλλη και Στέλλα Λαγουδάκη, με την ευχή να έρθει μία επιτυχημένη σεζόν.


Περισσότερα στο Leoforos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics