Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2016

 

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία το 2ο τουρνουά ράγκμπι 7s που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

 



Συμμετείχαν 6 ανδρικές και 4 γυναικείες ομάδες, ενώ πραγματοποιήθηκαν συνολικά 15 αγώνες, τους οποίους παρακολούθησε ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής Κ-19, Σεμπαστιάν Πικερόνες.

«Μου άρεσε γιατί είδα δίψα και πάθος για το άθλημα, αλλά και καλές προσπάθειες. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτό που είδα για πρώτη φορά στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πικερόνες, ενώ για το το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους αθλητές: «Ναι, έχω ξεχωρίσει 15-16 αθλητές με προοπτικές που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την Εθνική Ελλάδος.

Για την προπόνηση που έχουν κάνει και τις παραστάσεις που τα τελευταία δύο χρόνια είναι ελάχιστες, το επίπεδο είναι καλό και είδα αρκετά καλά στοιχεία.

Πιστεύω ότι το ράγκμπι στην Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί και να έχει διακρίσεις. Τρομερή εντύπωση επίσης μου έκανε το γεγονός ότι υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, κάτι που δεν συμβαίνει σε χώρες της Ευρώπης που το ράγκμπι είναι σε υψηλό επίπεδο.


Επίσης σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ που στην Ελλάδα οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές»

Για το επίπεδο του αθλήματος στην εξωτερικό: «Στην Ευρώπη το ράγκμπι 7s έχει μεγάλη ανάπτυξη και πιστεύω θα ξεπεράσει και το μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Τώρα ξεκίνησε να είναι επαγγελματικό και χρόνο με τον χρόνο θα βελτιώνεται».

Τα αποτελέσματα

Άνδρες
Παναθηναϊκός- Λάιονς 28-0
Άττικα Σπρίνγκμποξ- Αίολος Πάτρας 24-0
Παναθηναϊκός- Πόλις Αιγάλεω 26-5
Άττικα Σπρίνγκμποξ- ΑΣ Σπαρτιατών 19-5
Λάιονς- Πόλις Αιγάλεω 15-5
Αίολος Πάτρας- ΑΣ Σπαρτιατών 0-25
3ος Α’ ομίλου- 3ος Β΄ ομίλου: Αίολος Πάτρας- Πόλις Αιγάλεω 24-0
2ος Β΄ ομίλου- 2ος Α΄ ομίλου: Λάιονς- ΑΣ Σπαρτιατών 5-29
1ος Α’ ομίλου- 1ος Β΄ ομίλου: Άττικα Σπρίνγκμποξ- Παναθηναϊκός 21-12

Γυναίκες
Άττικα Σπρίνκγμποξ- Ηρακλής 5-27
Παναθηναϊκός- Αίολος Πάτρας 10-5
Άττικα Σπρίνγκμποξ- Αίολος Πάτρας 21-5
Παναθηναϊκός- Ηρακλής 5-29
Ηρακλής- Αίολος Πάτρας 29-5
Άττικα Σπρίνγκμποξ- Παναθηναϊκός 7-24

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics