Breaking News
16 Ιουλίου 2017

Το πρώτο πολύ ευχάριστο γεγονός για την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Γκιμαράες ήρθε το μεσημέρι από την εθνική ομάδα των παίδων.

Επικρατώντας 3-1 της Αυστρίας στα πλέι οφ κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη 16άδα της διοργάνωσης. Μετά την πολύ καλή πορεία και την πρωτιά στο γκρουπ της 2ης κατηγορίας είχε την ιδανική συνέχεια στο νοκ άουτ ματς. Σημείωσε νίκη απέναντι σε ομάδα, που προερχόταν από την 1η κατηγορία και εξασφάλισε την πρόκριση στο ταμπλό των «16». Αυτό σημαίνει ότι αγωνίζεται πια στην 1η κατηγορία, θέλει να πάει ακόμα πιο ψηλά, ενώ θα χάσει τα κεκτημένα μόνο αν τερματίσει στη 16η θέση.

Οι παίδες είχαν υποβιβαστεί πέρσι στη 2η κατηγορία και πλέον βρίσκονται μία ανάσα από την άμεση επιστροφή στο πρώτο επίπεδο του θεσμού. Οι κορασίδες αντίθετα, έχασαν στο αντίστοιχο ματς των πλέι οφ (3-1 από την Ιταλία) και παράλληλα έχασαν τη θέση τους στην 1η κατηγορία. Η μοναδική τους ελπίδα να την ξαναβρούν σε αυτό το πρωτάθλημα είναι να προχωρήσουν νικηφόρα και να πάρουν τη 17η θέση. Την ήττα στα πλέι οφ γνώρισαν και οι νεάνιδες από τη Γαλλία (3-0) και συνεχίζουν στο δεύτερο επίπεδο, στο οποίο ήταν από την αρχή. Για να φτάσουν στην άνοδο πρέπει κι αυτές να συνεχίσουν με νίκες μέχρι τη 17η θέση. Και για τις δύο ομάδες των κοριτσιών πάντως, ήταν ξεκάθαρο, για διαφορετικούς λόγους, ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στην ιβηρική χερσόνησο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics