Breaking News
03 Μαρτίου 2018

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας δεν ήταν όπως αποδείχθηκε συνεπής στη δέσμευση του ότι το ταμείο θα παραδοθεί σήμερα στον νέο ταμία.

 


Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε χθες ΕΔΩ, τόνισε ότι σήμερα έκλεισαν τα βιβλία για το 2017 και ότι θα πρέπει να περάσει από διοικητικό συμβούλιο προτού παραδοθεί στον Σάββα Τσοπούρογλου.

Το διοικητικό συμβούλιο προσδιορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη... Μένει να δούμε αν μετά από σχεδόν δύο μήνες θα γίνει επιτέλους η πολυσυζητημένη παράδοση του ταμείου, η οποία προκαλεί σοβαρές χρονοτριβές και αλυσιδωτές αντιδράσεις. Αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης του ταμείο, δεν μπορεί να μπει ορκωτός λογιστής στην ΕΟΠ, ο οποίος θα δώσει μία ακριβή εικόνα του χρέους που υπάρχει.

Αυτό με τη σειρά του δεν επιτρέπει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠ να προχωρήσει σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς όπου υπάρχουν ανοικτά δικαστικά μέτωπα.

Οι ανεπίτρεπτες αυτές καθυστερήσεις σημειώνονται την ώρα που η μπασκετική ΑΕΚ με τις ευχές του Υφυπουργείου Αθλητισμού, κινείται για την απόκτηση του ολυμπιακού ποδηλατοδρομίου...

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics