Breaking News
05 Νοεμβρίου 2020

Κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων ο Χρήστος Βολικάκης σε ευρωπαϊκά πίστας, η σύνθεση της εθνικής ομάδας


Στο Πλόβντιβ θα ολοκληρώσουν τα μέλη της εθνικής ομάδας ποδηλασίας πίστας την προετοιμασία τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην πόλη της Βουλγαρίας το διάστημα 11-15 Νοεμβρίου.

Πέντε άνδρες και μια γυναίκα συνθέτουν την εθνική ομάδα που ταξίδεψε οδικώς στο Πλόβντιβ, με τον Χρήστο Βολικάκη να ηγείται αυτής.

Συγκεκριμένα τα ελληνικά πεντάλ θα εκπροσωπήσουν οι: Χρήστος Βολικάκης (ΠΟ Βόλος), Ζαφείρης Βολικάκης (ΠΟ Βόλος), Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟ Χανίων Τάλως), Σωτήρης Μπρέτας (ΠΟ Βόλος), Γιάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών), Αργυρώ Μηλάκη (ΠΑΣ Ρεθύμνης Άτλας).

Μαζί τους βρίσκονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος και Στέργιος Σαπλαδήμος, ενώ τεχνική υποστήριξη θα παρέχουν οι Γιώργος Τσάμτσας και Γιώργος Βαρβεράκης.

Τέσσερα μετάλλια από τον Χρήστο Βολικάκη

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας στην πίστα, με τη σημερινή της μορφή άρχισε το 2010, με μερικές αλλαγές στην πορεία αυτών των ετών.

Διεξάγεται κάθε χρόνο και η ελληνική ποδηλασία μετρά τέσσερα μετάλλια στις τελευταίες δέκα διοργανώσεις. Και τα τέσσερα αυτά μετάλλια φέρουν ένα όνομα: Χρήστος Βολικάκης.

Ο 32χρονος ποδηλάτης από τον Βόλο έχει φορέσει στο στήθος του τρία ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα ήταν 2ος στο αγώνισμα του κέιριν το 2011 στο Αλπερντοορν της Ολλανδίας, στον elimination race (αγώνα αποβολής) το 2016 στην πόλη Ιβελίν της Γαλλίας, ενώ πέρυσι –ξανά στο Αλμπερντοον, ήταν δεύτερος στον αγώνα του σκρατς.

Το χάλκινο μετάλλιο είχε έρθει στον αγώνα του σπριντ από τη διοργάνωση του 2012 στην πόλη Πανεβέζις της Λιθουανίας.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics